Om mig
Min profilbild

Andreas


RSS Flöde
Top 10 Chuck Norris facts


2009-07-26 @ 15:42:32 Permalink Youtube Kommentarer (0) Trackbacks ()


Biljardkväll igår och oväntad start på dagen idag.
Igår kväll med start kl 19 infann vi oss på Kvilles Biljard tillsammans med Cool, Hayley, Jocke, Slagge och brittiska Boz för att ha en trevlig stund tillsammans.

Och vad trevligt det blev kan man väl säga! :D Harrejävlar, så kul har jag inte haft på länge. Att dels spela biljard (gjorde det i mellanstadiet senast) och samidigt ha härliga vänner omkring sig var nog så skoj!

Jag både vann och förlorade matcher mot alla jag spelade mot, men jag får ändå tacka Slagge för att låta mig vinna sista matchen, han "råkade" missa 8an mot slutet. ;)
Boz koncentrerar sig djuuupt... Jag, Hayley, Cool och Jocke i bakgrunden
Slagge och Jocke
En bild jag
Jenny aka Hjärtat siktar... Hon satte bollen. :)

Jag var chaufför (läs: pepsipimplare) för kvällen, samtidigt som hjärtat - bokstavligt talat - söp bort all kontrollerbar kroppsmotorik (Tack Hayley för ledsagandet av Jenny till bilen!). Men tutan hittade hon iaf, när vi åkte iväg. Sen att jag körde och behövde kunna svänga på ratten samtidigt, var däremot något hon inte förstod. :)

Väl hemma var det bara att proppa i henne så mycket vatten det bara gick, och lite bröd på det. Men så till det oväntade...
Idag, den 25 Juli 2009 så väckte hjärtat mig med frukost på sängen! Det har inte hänt på länge kan jag meddela. Köttsoppan var jättegod, tack älskling. <3

2009-07-25 @ 21:17:56 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Photoshop - älska eller hata?
Alltså egentligen, visst är det fantastiskt att man kan göra i stort sett vad som helst i bildhanteringsprogram som t.ex. Photoshop? Man kan ta bort finnar, smink som hamnat på fel ställe eller vad som helst.

Men när det används att göra om hela bilden istället för att förbättra den litegrann, då börjar jag undra litegrann faktiskt.

Bilden nedan är en länk till fler exempel, och jag skulle vilja att ni följde den länken och tittar på bilderna.
(Det finns en del Photoshop mistakes på den länken också...)



För min del så blev det ganska klart i skallen om varför ungdomstjejer har helt sjuka kroppsideal som inte går att leva upp till utan att riskera hälsan och/eller livet.

Nej, detta gillar jag inte och skulle vilja ändra synen på modeller som finns idag, men sålänge media håller på som den gör så lär väl det inte hända under det kommande decenniet iaf.

Undrar vad det är egentligen? Är det för att männen vill att kvinnorna ser ut så här eller för att modellerna själva måste konkurrera med andra modeller för att få sina bilder sålda? Är det för att modellen på glassföretagets reklam ska säga till oss konsumenter att Se så fin du blir om du köper vår glass!? Blandning av alla kanske?

Tåls att tänka på faktiskt.


2009-07-24 @ 12:45:05 Permalink Tänkvärt Kommentarer (0) Trackbacks ()


.gif-skoj!
Visst är det så att .gif-formatet är gammalt som gatan nu, men än så har det mycket att erbjuda!

Jag låter animationerna tala för sig själva. :)
















2009-07-24 @ 10:36:04 Permalink Skoj skit! Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hur en processor tillverkas.
AMD har gjort en video där de visar hur en processor tillverkas. För en halvnörd som mig så blev jag grymt intresserad och började genast fundera över hur smått allt egentligen måste vara...




2009-07-22 @ 14:12:41 Permalink Geeky stuff Kommentarer (0) Trackbacks ()


Youtubeskoj!
Jizz in my pants



Amerikaner visar prov på sin intelligens



Hipp Hipps hejarklack



Sen har jag även en länk (man fick inte bädda in den) med Natalie Portman som många inte har hört henne förut...

2009-07-21 @ 13:49:05 Permalink Youtube Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sicken jäkla pissmorgon det blev då...
Vaknade upp i nya sängen efter en knepig natt där jag vaknade flera gånger för att jag var törstig, drack 1,5 liter vatten under nattens gång och var inte pissenödig, men pinkade ändå (härlig info, va? ;) )

I vilket fall, det blev att ta en buss senare idag, orkade inte stressa till bussen när jag väl pallrat mig upp.
Gick till Platåvägen och hoppade på Grön Express istället som jag åkte till Berzeliigatan med. Väl där kom nästa buss 771 fast i motsatt riktning, den skulle till Nils Ericssonterminalen. Frågade busschauffören om han vänder direkt när han kommer dit och han svarade "Ja".

Väl framme på Nisseplatsen säger han att han inte ska åka förrän om 30 minuter.
- VA?! var ju tanken. Frågade flera gånger varför han svarade ja tidigare och hans enda svar var att "Jag åker om 30 minuter". Gick av och bort till Brunnsparken istället för att ta första bästa 4a till en hållplats i Mölndal så jag kunde gå sista biten. Men den missade jag precis, den åkte när jag var kanske 20 meter bakom. Jahopp, kul. (Kan ni känna ironin?)

Gick till Kungsportsplatsen och fick vänta där på nästa 4a istället, och när den väl kom så tog jag den till Berzeliigatan där min 771 kom strax efter. Och vem kör den bussen tror ni? Exakt, busschauffören som ljög för mig tidigare.

Orkade inte käfta, men sket i att stämpla. Bara för sakens skull, dock ingen tröst.
2009-07-21 @ 13:35:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny säng - och bacon...
Idag har varit en lite knepig dag så att säga... Började med att man vaknade ensam då Jenny slaggade hos sin kusin... gick och lade mig vid 3 på morgonen, kändes som om jag bara blundat för en liten stund innan jag öppnade ögonen igen.
Tänkte något i stil med "Vafan, sova då?" men det visade sig rätt snabbt att klockan var tjugo i elva, så jag hade sovit en stund. :)

Sömnen till trots så kändes det inte som om jag hade sovit en minut den senaste veckan utan jag fick pallra mig upp och se till att våra tre pälsbollar till katter hade mat och vatten så att de överlever de också. Sen skulle jag äta, men efter att ha stirrat in i kylen så kände jag inte för frukost och stängde dörren lika fort. Jag var inte hungrig helt enkelt!

Åkte till föräldrahemmet i Landvetter sen där de har rensat vinden och bad mig och min syster ta det som är vårat (och ville ha naturligtvis) för det vi lämnar kommer slängas.
Så jag plockade på mig mina gamla skolarbeten och teckningar (nu snackar vi alltså förskola - lågstadiet) och hittade ett prov vi hade på tänderna... har ingen aning om när jag gjorde provet men eftersom handstilen och stavningen var sådär så gissar jag på typ 2an, kanske 3an... Men men, frågan var:
- Vad har du dina tänder till?

Mitt geniala svar? "Fluor" :D! Garvade så jag fes när jag läste det... och det nästan roligaste var att jag fick ett rätt för det svaret! HAHA! Fan vad enkelt det var att gå i skolan då, vad man än skrev så fick man rätt. Suveränt!

Jag och Jenny var på IKEA också och köpte ny säng med stomme och förvaring. Vi beställde även hemkörning dagen därpå så vi har rensat ut vårt sovrum nu och gjort plats för det nya som kommer på söndag förmiddag.
Så i skrivande stund så ligger vi i sängen i storarummet, jag bloggar och Jenny läser Kalle Anka Pocket (som jag fick med mig från den stora vindstömningen i Landvetter.

Efter IKEA så blev de goa Hayley och Jocke kontaktade, så efter att ha strulat runt i stan i en överpackad och fullsatt liten Citroën så kom vi hem till deras lägenhet och lagade mat. Jag och Jenny åt championsoppa med bacon och värdarna åt kryddig korv med kinamix (tror jag det hette). Gott var det i alla fall!

På tal om bacon... Jenny vart ju inte nykter direkt när hon var hos kusinen, och illamåendet närvarade rätt så ofta, så då vill hjärtat ha sin standardmedicin mot bakfylla; stekt bacon. I mängder. Vi var 3 som delade på ett trepack bacon och det var jättegott! Hjärtat mådde bättre efter det iaf, vilket var glädjande. Det som inte gladde riktigt lika mycket var att hon istället fick paltkoma och det tog henne 10 minuter att resa sig upp ur soffan. ;)

Nu är klockan verkligen jättesent (eller tidigt, beror på hur man ser det) och det är dags att släcka.
Ska bara lista ut ett sätt att få Jenny att släppa Kalle Planka-pocketen.

Natti natti

2009-07-19 @ 02:36:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Adam Sandler - At a medium pace
Var evigheter sedan jag hörde denna, men nu när jag satt här så känner jag att jag måste delge mig av denna underbara låt av självaste Adam Sandler!

 

Det är ingen musikvideo, utan bara låten till en stillbild och därför är youtubespelaren något barskrapad. ;D

2009-07-15 @ 13:17:14 Permalink Barnförbjudet/fräckisar Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ny design
Hoppsan Kerstin!

Satt och lekte runt lite med Jennys blogg igår kväll och blev sugen på att göra om min egna litegrann... Och jag gjorde faktiskt en logga också! Var väl inte riktigt tänkt så från början kanske, men Paint + Picasa3 is the shit! ;D

Ivf, det jag gjort med designen är att;
Kvar att göra;
Det blir nog bra detta tror jag. :)

Update: Mer ändring; ny logga, ny bakgrund, inga separatorer osv... Jag gillar det, gör ni?

2009-07-15 @ 10:01:02 Permalink Bloggdesign/funktion Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första inlägget!
Va? En blogg till?

Jo, det är ju så att jag driver grunkan.se också, men kände att jag ville ha något annat att göra också... Så jag skapade en blogg! Orginellt va? =)

Jaja, bjuder på den mest värdelösa youtubevideon hittills... som folk faktiskt tycker är rolig.




Jag kommer att sitta och pilla med bloggdesignen ett tag, så förväntar er inte att den är likadan från gång till gång. :)

2009-07-12 @ 07:45:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!